Bazaar E-commerce: Securitatea Informațională și Cibernetică.
Jul 15, 2020    
Events, News    
983

Bazaar E-commerce: Securitatea Informațională și Cibernetică.

Amenințările securității cibernetice sunt în creștere în fiecare zi, și mereu există o poveste despre un fel de încălcare sau despre furtul de date, de aceea securitatea cibernetică devine o parte indispensabilă a activității de business.

Alături de experți în tehnologiile informaționale vă invităm la un eveniment dedicat antreprenorilor care-și desfășoară activitatea pe online.

În cadrul evenimentului se vor aborda următoarele teme:

✅ aspectele generale de organizare și asigurare a nivelului corespunzător de securitate în cadrul platformelor de vânzări și prestări de servicii online;

✅ cum să asigurăm continuitatea afacerii online, cum să protejăm infrastructura, informația, datele bancare și cele cu caracter personal, precum și secretul comercial în contextul utilizării infrastructurii TIC în organizarea afacerii, ce ține de prestări servicii și vânzări online.

Speakeri:

▶️ Valeriu Cernei - Reguli de bază în Securitatea Informațională (lucru la distanță, parole, utilizarea securizată, email și conferințe online ș.a.)., precum și reguli minime ce ne pot da un confort înalt de securitate.

▶️ Andrei Rusnac, CDBO, Corporate Product Manager RTS - Aspecte de Securitate Cibernetică, Securitatea cibernetica în rândul magazinelor online ș.a.

Ești interesat?

Data: 15 Iulie 2020
Ora: 6:30 - 8:00
Locul: Online

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

Te poți înregistra la eveniment, ca să primești datele de acces, chiar aici:

Înregistra la eveniment

BAZAAR E-commerce pentru Micul Business este o serie de evenimente de comunitate, săptămânale, în care vom evalua soluții pe diferite aspecte de business: IT, Logistică, Marketing, Procese Interne, Resurse Umane, etc. cu exemple din Moldova și nu doar, totul pentru a vă inspira la schimbare și creștere pe termen lung, în ritmul vostru, alături de comunitate.

BAZAAR E-commerce este organizat de către Startup Moldova și ADCENTER cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei în cadrul Proiectului Tekwill.