Bitdefender  ofera 90 de zile in loc de 30
Apr 03, 2020    
Events, News    
1775

Bitdefender ofera 90 de zile in loc de 30

Lucrezi de acasă? Fii protejat! Bitdefender  îți oferă cea mai bună mega-suită de securitate care merge dincolo de software-ul antivirus și anti-malware cu straturi multiple de Securitate.

Doar acum poti obține Versiune de evaluare extinsă de 90 de zile (în loc de 30 de zile)

OBȚINE 90 DE ZILE DE PROTECȚIE GRATUITĂ!

 

Bitdefender. Alege ce folosesc experții.

Beneficiezi de cele mai inovatoare tehnologii care anticipează, previn, detectează și remediază chiar și cele mai recente amenințări cibernetice.

Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

Soluția antivirus cu straturi multiple de securitate de la Bitdefender îți protejează documentele, fotografiile și videoclipurile împotriva tuturor amenințărilor noi și emergente, inclusiv ransomware și malware.

Performanță fără compromis

Bitdefender Total Security 2020 reacționează imediat la amenințările malware fără a compromite performanța sistemului tău.

Ușor de instalat și de utilizat

Bitdefender Total Security 2020 are o interfață foarte intuitivă și ușor de utilizat, instalat, configurat și personalizat în funcție de cerințele tale.

Tranzacții bancare online sigure

Operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser dedicat, care îți securizează tranzacțiile pentru a preveni fraudele.

Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

Protejează-ți de hackeri informațiile bancare, parolele și fișierele descărcate atunci când folosești rețele Wi-Fi, în special rețele publice.