Bitdefender Total Security 2020 -  cea mai bună soluție de securitate
Aug 02, 2019    
News, International, Announcement    
2719

Bitdefender Total Security 2020 - cea mai bună soluție de securitate

Producătorul global de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a lansat suita de soluții de securitate informatică Bitdefender 2020, capabilă sa ofere utilizatorilor confidențialitate completă pe internet.

Bitdefender Total Security 2020 este o soluție de securitate de top , care include aproape tot ceea ce aveți nevoie pentru a proteja dispozitivele Windows, Mac, Android și iOS.

Noile tehnologii integrate în produs sunt construite sa combată cele mai sofisticate atacuri informatice, sa protejeze viața digitală de infractori informatici, de site-uri intruzive, dar și de cele mai sofisticate amenințări informatice concepute sa cripteze datele utilizatorilor sau sa le fure identitatea.

Bitdefender 2020 aduce nou un modul anti-tracking pentru Windows si Mac OSx, care notifică utilizatorul despre instrumentele de monitorizare din spatele fiecărei pagini vizitate si îl ajută să controleze informațiile personale compilate de către companii. Astfel, site-urile nu vor mai putea afișa către utilizatori reclame concepute pornind de la datele personale sau istoricul de navigare.

Noua funcționalitate de monitorizare a microfonului se alătura celei de protecție a camerei video și va notifica utilizatorul despre orice încercare de acces neautorizat al unor aplicații sau programe la funcția de înregistrare audio, folosită adeseori în scopuri de spionaj.

default name default name

Motoarele de detecție a amenințărilor informatice sunt capabile sa oprească cele mai noi variante ale amenințărilor informatice actuale, precum ransomware si minerii de monedă virtuală.

Bitdefender 2020 introduce în premiera și protecția în timp real pentru dispozitive cu iOS față de tentative de înșelătorie. Indiferent de browser, noua funcție va bloca orice încercare de sustragere a datelor de card sau altor date personale de către o pagina de internet frauduloasă.

"Protejarea datelor de pe dispozitive si a confidențialitatii vieții digitale sunt așteptări firești ale oamenilor din partea unei soluții de securitate, iar Bitdefender 2020 a fost construit pornind de la aceste așteptări. Specialiștii Bitdefender au inovat continuu și au monitorizat tendințele infractorilor cibernetici, reușind să dezvolte un produs ce blochează eficient riscurile de securitate din mediul online", spune Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluțtii consumer la Bitdefender.

default name

Despre Bitdefender

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări.

Înca din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel internațional, destinate securității pentru familii si corporații și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor si infrastructurilor companiilor.

Astăzi, tehnologiile Bitdefender sunt prezente în 38% dintre soluțiile de securitate de pe piață.

Procură Acum