Ofertă incendiară de la Bitdefender - până la 12 luni de utilizare gratuită pentru clienții noi.
Nov 13, 2019    
News, Announcement    
1475

Ofertă incendiară de la Bitdefender - până la 12 luni de utilizare gratuită pentru clienții noi.

Bitdefender vine cu o nouă ofertă, valabilă pâna la finele anului 2019. Începând de astăzi, dăm startul unei noi campanii de incentivare tehnologică.

  • Comandă licențe antivirus pentru 12 luni și îți oferim 6 luni de securitate gratuită suplimentar;
  • Comandă licențe antivirus pentru 24 luni și îți oferim 12 luni de securitate gratuită suplimentar;
Promoția este valabilă pentru pachetul Bitdefender GravityZone Elite și Bitdefender GravityZone Ultra și este însoțită de următoarele condiții de participare:

  • Numărul maxim de end-pointuri nu mai mare de 1000;
  • Clienți bussines care nu sunt încă protejați de Bitdefender sau care vor renunța la altă soluție antivirus;
  • Comanda plasată și facturată în perioada 12 noiembrie - 31 decembrie 2019;
  • Oferta să fie compatibilă cu reducerile speciale existente.
Comandă produs
Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Fiind, cel mai mare producător de software, a fost numit „lider” în evaluarea din acest an a companiei americane de consultanță IT Forrester, soluția GravityZone primind cel mai bun scor posibil pentru versatilitatea platformei, calendarul de lansări de produse și parteneriatele de licențiere.

Bitdefender are o echipă de peste 600 de ingineri și cercetători care monitorizează în mod constant amenințările semnalate de rețeaua globală de peste 500 de milioane de senzori. Echipa agregă datele ca să identifice cu precizie tendințele din industrie, facilitând astfel dezvoltarea de noi tehnologii construite în mod special pentru a depista atacuri informatice iminente.