Caracteristici noi și puternice în Bitdefender GravityZone
Jul 06, 2017    
News, International, Announcement    
2849

Caracteristici noi și puternice în Bitdefender GravityZone

Bitdefender lansează Endpoint Security HD, o soluție care protejează companiile împotriva amenințărilor sofisticate care nu sunt detectate de produsele concurente de securitate pentru companii. Două module noi au fost adăugate peste straturile actuale de protecție pentru a spori capacitatea de prevenire și detectare a amenințărilor necunoscute:

  • HyperDetect. Având la bază modele performante de machine learning, euristică puternică și detecție bazată pe comportament, modulul de protecție detectează cu mare precizie cele mai recente și cele mai avansate forme de amenințări, inclusiv atacurile fără fișiere.
  • Sandbox Analyzer for Endpoints. Vă oferă un context îmbunătățit privind comportamentul amenințărilor, efectuând o analiză automată și aprofundată a fișierelor suspecte într-un sandbox izolat, pe bază de cloud.


Endpoint Security HD face parte din pachetul GravityZone Elite (numai versiunea cloud) și va fi disponibil începând cu 11 iulie.

Solicita Testare
Mai multe detalii găsiți aici.

default name
default name

De asemenea, a fost adăugat la Bitdefender GravityZone caracteristica Full Disk Encryption, drept componentă esențială a stratului de consolidare și control, disponibilă atât în varianta cloud, cât și în varianta instalată locală. GravityZone FDE folosește mecanismele native de criptare ale dispozitivului, furnizate de Windows și MacOS, fiind complet integrată în consola și agentul GravityZone.Integrare Active Directory – Soluția cloud. GravityZone este acum capabilă să recunoască și să integreze stațiile de lucru într-un domeniu Active Directory. Inventarul dvs. de rețea va afișa stațiile de lucru și grupurile AD într-un arbore de rețea dedicat, alături de grupurile personalizate.

Detalii Bitdefender GravityZone Elite