Compania RTS a semnat un Acord de colaborare în sfera TIC cu Inspectoratul General de Carabinieri (IGC)
Jun 26, 2020    
Events, News    
1164

Compania RTS a semnat un Acord de colaborare în sfera TIC cu Inspectoratul General de Carabinieri (IGC)

În contextul deschiderii unei colaborării fructuoase, RTS, în calitate de partener al companiei mondiale de securitate informaționala Bitdefender a oferit cu titlul gratuit Inspectoratului General de Carabinieri licența corporativă de antivirus Bitdefender. Solița dată urmează sa acoperă integral necesitățile instituției în protecție contra codului malware.

default name

default name

Bitdefender este un lider mondial în securitate cibernetică, protejând peste 500 de milioane de sisteme în peste 150 de țări. Începând cu anul 2001, inovațiile Bitdefender au generat în mod consecvent produse de securitate premiate și informații despre amenințări pentru persoane, locuințe, companii și dispozitivele, rețele și serviciile cloud ale acestora. Astăzi, Bitdefender este, de asemenea, furnizorul preferat, ale cărui tehnologii sunt utilizate în peste 38% din soluțiile de securitate existente în lume.

Recunoscută de industrie, respectată de furnizori și promovată de clienții noștri, Bitdefender este compania de securitate cibernetică în care puteți avea încredere și pe care vă puteți baza. Ceremonia solemnă de semnare Acordului și înmânării licenței a avut loc pe data 25.06.2020 în incinta Inspectoratului General.

default name

Via igc.gov.md