Evenimentul “Bitdefender – Security of Everything”
Mar 30, 2017    
Events    
2611

Evenimentul “Bitdefender – Security of Everything”

Avem plăcerea să vă invităm la evenimentul “Bitdefender – Security of Everything”, care va avea loc în data de 06.04.2017 la Tekwill HUB, sala “IMAGINARIUM”, str. Studenților 9/11, sect. Râșcani, Chișinău, Moldova.

În contextul extinderii atacurilor cibernetice, a tendințelor de hacking, a furtului de date, a criptărilor acestora, a spionajului cibernetic și a noilor tipuri de malware, distribuitorul oficial Bitdefender în Republica Moldova, „Reliable Solutions Distributor” împreună cu “Bitdefender” și în parteneriat cu primul HUB IT din RM - “Tekwill” și-au propus organizarea evenimentului „Bitdefender – Security of Everything”. “Bitdefender” este unul dintre cei mai mari producători de securitate la nivel global, este prima companie care a inventat securitatea la nivel de hypervisor cu produsul “Bitdefender HVI”, la moment, doar pentru sistemele de operare Citrix. Drept urmare, evenimentul dat are ca și scop promovarea celor mai bune soluții de securitate, a ultimelor tedințe în zona de IT și a celor mai frecvente cazuri de hacking.

Pentru a participa la eveniment este nevoie să vă înregistrați : ÎNREGISTRARE EVENIMENT (data limită pentru înregistrare: 05.04.2017)

Pentru mai multe detalii, rog să accesați agenda evenimentului
Agenda evenimentului:
Ora Tema Prezentatori
09:00 09:30  Înregistrarea participanților  
09:30 10:45  Tendinte și riscuri în zona de securitate la nivel global (spionajul cibernetic, furtul de date, pierderea sau criptarea lor, consecințele Internet of Things, TOR, “Zero Day” attack, etc).  Alex Balan, Chief Security Researcher Bitdefender
10:45 11:00  Pauză de cafea  
11:00 12:00  Lansarea noului portofoliu Bitdefender în Republica Moldova: - Bitdefender GravityZone for Endpoint (virtual și fizic), for Servers (virtual și fizic), for Exchange și Mail Servers, Mobile și noile module implimentate; - Bitdefender HVI (Hypervisor Introspection) – prima solutie în productie la nivel global. Ion Georgescu Partner Account Manager Bitdefender
12:00 12:30  Anunț parteneriat UTM. Demonstrație live Bitdefender  Alex Balan, Chief Security Researcher Bitdefender
 12:30 13:00  Prânz și discuții