Importanta unui site web în era digitală ...
Aug 02, 2017    
News, Announcement    
2264

Importanta unui site web în era digitală ...

Incredibil, dar în era digitală există încă multe afaceri care nu au un site web sau orice prezenţă online. Sunt inca multe persoane care sunt sceptice la ideea de a avea un website. Bineinteles că pentru a contribui pozitiv la dezvoltarea afacerii tale, acesta trebuie sa fie realizat de profesionisti.

Astfel, in calitatea ta de proprietar de afacere, esti obligat sa cunosti mai multe despre consumatorii tăi. Dar dacă potenţialii clienţi îţi cunosc afacerea şi ştiu ce oferi, dar nu te pot găsi? Acesta este un risc pe care l-ai elimina dacă ai avea un site web.

  1. Milioane de potentiali clienti – prin intermediul unui website, mesajul tau ajunge rapid la milioane de oameni. Odata cu numarul vizitatorilor pe site, creste si numarul clientilor si implicit al vanzarilor.
  2. Clientii te vor gasi mai usor – majoritatea persoanelor, inainte de a achizitiona un produs sau serviciu, se documenteaza pe internet. In acest fel, pe langa faptul ca nu sunt nevoiti sa piarda timpul mergand la sediul firmei, pot afla parerile clientilor care au achizitionat deja produsul sau serviciul respectiv.
  3. Afacerea ta va câștiga credibilitate. În ziua de azi, tot mai mulţi consumatori folosesc internetul în căutarea produselor sau serviciilor pe care le doresc. Dacă ai un site, afacerea ta va câștiga credibilitate. Fără unul, potenţialii clienţii vor apela la competiţie pentru că aceştia pot fi găsiţi în mediul online. Un site va fi imaginea brand-ului tău.
  4. Poţi ţine clienţii informaţi. Gândeşte-te la site-ul tău că fiind broşura sau catalogul tău online. Este mult mai uşor şi rapid să îţi actualizezi informaţiile despre produsele şi serviciile tale pe un site decât pe un material printat. Este mult mai uşor să informezi clienţii despre sosirea unor produse noi, despre evenimente noi pe care le ţii, promoţii speciale sau despre unele servicii noi pe care le oferi.
  5. Este accesibil oricând şi de oriunde. Un site este la dispoziţia clienţilor şi a potenţialilor clienţi 24/7/365 oferindu-le posibilitatea să vadă produsele şi serviciile tale, chiar şi în afara programului tău de lucru, când nu poţi fi contactat la firmă sau telefonic. De asemenea, afacerea ta poate deveni cunoscută şi persoanelor care nu se regăsesc în oraşul în care activezi, chiar şi internaţional.
  6. Un site îţi dă posibilitatea să targetezi o piaţă anume. Indiferent că vinzi produse sau oferi servicii, site-ul tău te ajută să te promovezi targetat, unei pieţe direct interesată de ceea ce oferi. Poţi alege cine să îţi vadă reclamele, în funcţie de interese, de job, de educaţie etc.
  7. Afacerea ta poate fi promovata chiar de catre clientii tai – prin intermediul internetului, informatiile ajung rapid la un numar foarte mare de persoane. Clientii nu trebuie decat sa retina numele website-ului tau sau sa distribuie pe retelele de socializare un produs, serviciu sau articol de pe site-ul tau.
  8. Îmbunătăţeşte departamentul de servicii clienţi. Indiferent de ceea ce oferi, un site îţi dă posibilitatea să păstrezi clienţii aproape, să îţi dezvolţi relaţia cu ei. Le poţi trimite newsletter, poţi posta articole cu sfaturi utile, poţi răspunde rapid la întrebările potenţialilor clienţi, le poţi oferi programe de fidelizare etc.
  9. Buna comunicare cu clientii – website-ul te ajuta sa te apropii de clientii tai. Acestia isi pot spune parerea despre produsele si serviciile tale, feedback-ul din partea lor fiind un element esential pentru afacerea ta.
  10. Un site te ajută la economisirea timpului. Dacă nu ai avea un site, tu şi angajaţii tăi continuu trebuie să răspundeţi la e-mailuri, la telefoane sau întâlniri faţă în faţă doar pentru informare.


Dacă ai site, oferi aceste informaţii în mod automat, şi astfel economiseşti timp. Şi ce este timpul? Timpul costă bani.

Daca te-ai decis să faci schimbari, atunci suntem nerebdatori sa te imparti cu ideea ta si te vom consulta gratuit pentru ca ulterior sa lucram impreuna la dezvoltarea si implementarea ideei tale. Aditional, vei benefecia GRATUIT de hosting pentru un an !

 Comanda proiect