Oferte gratuite de la Palo Alto Networks și RTS
Apr 21, 2020    
News, International, Diverse    
919

Oferte gratuite de la Palo Alto Networks și RTS

Datorită faptului că multe companii transferă angajații pentru a lucra de acasă, aceasta înseamnă necesitate de a proteja calculatoarele casnice ale angajaților împotriva atacurilor cibernetice. Palo Alto Networks, dezvoltator de soluții de securitate a rețelelor și RTS, partenerul oficial al Palo Alto Networks în Republica Moldova, anunță lansarea de oferte gratuite pentru lansarea rapidă a accesului securizat la distanță pentru angajații companiilor moldovenești.

Licențe gratuite pentru firewall-ul Palo Alto Networks Seria VM cu abonament GlobalProtect. Licențele furnizate pentru 60 de zile vă permit să implementați rapid funcționalitatea de acces la distanță pentru un număr nelimitat de angajați. Accesul poate fi efectuat de pe toate sistemele de operare populare desktop și mobile.

Abonament gratuit la VPN GlobalProtect pentru clienții Palo Alto Networks existenți. Abonamentul GlobalProtect, care este gratuit pentru 90 de zile pentru clienții existenți ai Palo Alto Networks, vă permite să obțineți funcționalități avansate de acces la distanță, inclusiv posibilitatea de a accesa resursele companiei interne printr-un browser și de a verifica securitatea computerelor angajaților înainte de conectare.

Serviciul gratuit de implementare cloud Palo Alto Networks, Prisma Access SASE. Pentru companiile distribuite geografic, cu birouri și angajați în mai multe regiuni ale Moldovei sau în întreaga lume, serviciul Prisma Access vă permite să organizați acces la distanță rapid și sigur la internet și la resursele corporative ale companiei, fără a fi nevoie să instalați și să întrețineți firewall-uri în infrastructura companiei. Angajații Palo Alto Networks vor asigura setarea și lansarea gratuită a tuturor serviciilor interesate.

Pentru a avea acces la aceste oferte, trebuie să completați acest formular pe site-ul web, indicând și numărul de telefon de contact și oferta solicitată.

Palo Alto Networks își rezervă dreptul de a anula aceste oferte promoționale în orice moment, în condiții neprevăzute. Cererile de eliberare a licențelor și prestarea de servicii sunt acceptate la primire, în cazul unei încărcări mari, termenul pentru executarea comenzii poate fi mărit.