Palo Alto Networks a devenit lider de opt ori la rind in Gartner
Oct 16, 2019    
News, International, Announcement    
2312

Palo Alto Networks a devenit lider de opt ori la rind in Gartner

În domeniul TI, nu se întâmplă adesea ca o companie să creeze o nouă piață și apoi continuă să o extindă și să o modeleze timp de zece ani. Acest lucru este chiar mai puțin probabil pe piața cibersecurității prin concurența ridicată. Poate tocmai de aceea, cadranul magic Gartner pentru firewall-uri din acest an poate fi numit o realizare pentru Palo Alto Networks.

Pentru a opta oară, Gartner a recunoscut Palo Alto Networks ca lider în cadrul cadranului magic firewall din 2019. Palo Alto Networks a atins poziția cea mai înaltă din punct de vedere al funcționalității și strategiei de afaceri (Ability to Execute) și cea mai avansată poziție în caracterul complet al viziunii (Completeness of Vision) din acest studiu.

default name

Palo Alto Networks a creat o nouă piață de securitate a rețelei prin dezvoltarea unei noi generații de firewall-uri. În ultimele șapte luni, compania a adus îmbunătățiri semnificative la NGFW, consolidându-și poziția de lider. Acum cel mai rapid dintre toate NGFW-urile, Palo Alto Networks are peste 60 de funcții noi și un nou abonament cheie pentru a oferi protecție la nivelul DNS.

Într-o recenzie de cinci stele, un specialist a descris firewall-ul Palo Alto Networks de generație viitoare drept „stabil și fiabil, plin de caracteristici potrivite pentru aproape orice mediu sau situație".

Firewall Palo Alto Networks permit organizațiilor să îmbunătățească continuu securitatea și securitatea rețelei - în rețea, cloud și la endpoint, inclusiv servere și dispozitive mobile. Securitatea rețelei rămâne un element cheie pentru întreprinderile mari și mici, iar Palo Alto Networks lansează continuu funcții inovatoare și contribuie la modelarea acestei piețe.

Pentru a primi o copie gratuită a raportului complet, accesați AICI