Palo Alto Networks anunță lansarea Cortex XSOAR Marketplace
Sep 17, 2020    
News, International    
481

Palo Alto Networks anunță lansarea Cortex XSOAR Marketplace

Palo Alto Networks a anunțat lansarea oficială a Cortex XSOAR Marketplace, cel mai cuprinzător schimb de tehnologii de orchestrare a securității informațiilor și a automatizării răspunsului la incidente (SOAR). Datorită pieței Cortex XSOAR, organizațiile vor putea implementa și automatiza rapid procesele de securitate a informațiilor prin utilizarea pachetelor de conținut gata furnizate de furnizorii de securitate a informațiilor și practicienii celui mai mare ecosistem SOAR din lume.

default name

Specialiștii în securitatea IT știu că automatizarea proceselor de securitate a informațiilor și integrarea sistemelor de securitate a informațiilor devin obligatorii pentru extinderea activităților SOC. Cortex XSOAR oferă atât: orchestrare asistată de API, cât și scripturi flexibile (playbooks) care pot automatiza un număr aproape nelimitat de sarcini manuale. Dar crearea de playbook-uri și integrări poate fi optimizată și mai mult: datele din sondajul State of SOAR pentru 2020, care vor fi publicate în viitorul apropiat de Palo Alto Networks, arată că doar 40% dintre utilizatorii SOAR preferă să creeze playbooks singuri, în timp ce 78% ar dori să aibă soluții gata făcute, precum și o comunitate în care puteți face schimb de cărți de joc și integrări.

Această comunitate este acum disponibilă pentru profesioniștii din domeniul securității sub forma Cortex XSOAR Marketplace. Marketplace permite analiștilor să extindă și să accelereze implementarea automatizării în SOC-urile lor. Cu ajutorul soluției, specialiștii în securitatea informațiilor pot:
  • Angajați experți din industrie pentru a aborda cele mai dificile provocări de securitate: Implementați pachete de conținut prefabricate cu un singur clic, inclusiv integrări, playbook-uri, tablouri de bord și rapoarte.
  • Găsiți pachete de conținut verificate foarte bine cotate: răsfoiți pachetele de conținut SOAR recomandate de colegi și verificate de Palo Alto Networks, liderul global în securitate IT.
  • Rămâneți la curent cu inovațiile de automatizare a securității: extindeți continuu Cortex XSOAR cu cazuri de utilizare dovedite oferite de utilizatorii SecOps și cel mai mare ecosistem SOAR din industrie.


default name

Marketplace Palo Alto Networks se lansează cu pachete de conținut de la 12 furnizori principali de securitate IT și se va extinde rapid cu conținut nou. Pachetele de conținut disponibile pe site sunt create de experți în securitatea IT, certificate de Palo Alto Networks și oferă activarea scenariilor complexe cu un singur clic.