Promotie Bitdefender - până la 12 luni de utilizare gratuită pentru clienții noi pina la finele 2020
Nov 30, 2020    
News, International    
826

Promotie Bitdefender - până la 12 luni de utilizare gratuită pentru clienții noi pina la finele 2020

Bitdefender vine cu o nouă ofertă, valabilă pâna la 31 decembrie 2020. Începând de astăzi, dăm startul unei noi campanii de incentivare tehnologică.

  • Comandă licențe antivirus pentru 12 luni și îți oferim 6 luni de securitate gratuită suplimentar;
  • Comandă licențe antivirus pentru 24 luni și îți oferim 12 luni de securitate gratuită suplimentar;

Promoția este valabilă pentru pachetul: GravityZone Business Security, GravityZone Advanced Business Security, GravityZone Elite, GravityZone Ultra, GravityZone Security for Virtualized Environments VDI, GravityZone Security for Virtualized Environments VS, GravityZone Security for Virtualized Environments CPU, GravityZone Security for Endpoints Physical Workstations, GravityZone Security for Endpoints Physical Servers, GravityZone Security for Exchange, GravityZone Security for Mobile, Bitdefender Security for Mail Servers – Linux și este însoțită de următoarele condiții de participare:

  • Reînnoirile sau upgrade-uri/upsell-uri pentru clienții existenți nu sunt eligibile,
  • Clienți bussines care nu sunt încă protejați de Bitdefender sau care vor renunța la altă soluție antivirus;
  • Comanda plasată și facturată în perioada 1 decembrie - 31 decembrie 2020;
  • Prețurile speciale anulează promoția.
Comandă produs

 

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Fiind, cel mai mare producător de software, a fost numit „lider” în evaluarea din acest an a companiei americane de consultanță IT Forrester, soluția GravityZone primind cel mai bun scor posibil pentru versatilitatea platformei, calendarul de lansări de produse și parteneriatele de licențiere.

Bitdefender are o echipă de peste 600 de ingineri și cercetători care monitorizează în mod constant amenințările semnalate de rețeaua globală de peste 500 de milioane de senzori. Echipa agregă datele ca să identifice cu precizie tendințele din industrie, facilitând astfel dezvoltarea de noi tehnologii construite în mod special pentru a depista atacuri informatice iminente.Mai multe produse Bitdefender si nu doar, le poti gasi in magazinul nostru electronic - store.rts.md