Promoție Bitdefender: 40% reducere la NTSA
Dec 03, 2019    
News, Announcement    
1273

Promoție Bitdefender: 40% reducere la NTSA

Bitdefender revine cu încă o ofertă irezistibilă pentru protecția împotriva amenințărilor cibernetice care s-ar putea infiltra în rețeaua ta: 40% reducere la produsul GravityZone Network Traffic Security Analytics.

Prin integrarea GravityZone și a Network Traffic Security Analytics, Bitdefender oferă o platformă de combatere a atacurilor end-to-end, care contribuie la creșterea rezistenței împotriva amenințărilor avansate, la nivel de Endpoint, Cloud și rețea. De asemenea, reduce efortul de investigare și minimizează timpul de răspuns.

Oferta are următoarele condiții:
  • Produsul: Bitdefender NTSA (Network Traffic Security Analytics);
  • Promoția: 40% reducere pentru prețul standard;
  • Comenzile: plasate în perioada 21 noiembrie 2019 si 31 martie 2020;
  • Oferta este valabilă atât pentru clienți noi cât și existenți;
  • Promoția nu poate fi combinată cu alte oferte sau promoții aflate in desfășurare;
  • Reducerea este aplicabilă pentru prețurile aferente licențierii de tip dispozitive (devices) și nu este aplicabilă în cazul prețurilor probelor (probes).
Comandă produs
Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Fiind, cel mai mare producător de software, a fost numit „lider” în evaluarea din acest an a companiei americane de consultanță IT Forrester, soluția GravityZone primind cel mai bun scor posibil pentru versatilitatea platformei, calendarul de lansări de produse și parteneriatele de licențiere.

Bitdefender are o echipă de peste 600 de ingineri și cercetători care monitorizează în mod constant amenințările semnalate de rețeaua globală de peste 500 de milioane de senzori. Echipa agregă datele ca să identifice cu precizie tendințele din industrie, facilitând astfel dezvoltarea de noi tehnologii construite în mod special pentru a depista atacuri informatice iminente.