Promotie Bitdefender - GravityZone Advanced Business Security - discount 50%
May 05, 2016    
News    
2592

Promotie Bitdefender - GravityZone Advanced Business Security - discount 50%

Stimati prieteni, tinem sa va informam ca pina pe data de 30 iunie 2016 aveti ocazia de a achizitiona Bitdefender Advanced Business Security cu o reducere de <50%

Bitdefender Advanced Business Security este o solutie de securitate integrata care include protectie si management unificat al securitatii pentru statii de lucru, servere, e-mail si dispozitive mobile. Aceasta suita iti ofera cea mai buna combinatie de protectie, performanta si utilizare.

default name

De ce Bitdefender GravityZone Advanced Business Security?

Protectie completa si eficienta din punctul de vedere al costurilor

Protectie eficienta pentru statii de lucru fizice si virtuale, servere si dispozitive mobile. Protectia pentru Exchange este inclusa fara costuri suplimentare.

Securitate antimalware si antispam de top

Securitatea pentru companii oferita de Bitdefender a castigat premiul AV-Test Best Performance 2014 pentru protectie, performanta si utilizare. Este singura solutie care a castigat pana in prezent toate cele 35 de premii VBSpam, Bitdefender a inregistrat in mod sistematic cele mai bune rate de detectie spam.

Managementul eficient al securitatii

Companiile pot utiliza consola de management gazduita in cloud sau o pot instala local. Interfata ascendenta, optiunile granulare si integrarile cu Active Directory, Citrix XenServer, sau VMWare vCenter economisesc timp, si eficientizeaza procesele de securitate.

Inregistreaza te ACUM si noi vom reveni cu un apel in timp proxim.