Promotie Bitdefender pentru Clienti Business
Apr 02, 2018    
Events    
2149

Promotie Bitdefender pentru Clienti Business

Stimate client, ne pare bine că faceți parte sau doriti sa faceti parte din familia Bitdefender și depuneți eforturi pentru a o putea crește în continuare.

Pentru a se întampla mai ușor acest lucru, vă anunțăm că este pregatită o nouă promoție:

Daca achizitionati Bitdefender GravityZone Business Security, Advanced Business Security sau Full Disk Encryption pana la 15 iunie 2018, beneficiati de un discount special de 50%* de la pretul de lista, dupa cum urmeaza:

  • Business Security – 50% discount pentru contractele pe 2 si 3 ani; pentru clienti finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promotional nu se cumuleaza cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG);
  • Advanced Business Security – 50% discount pentru contractele pe 2 si 3 ani; pentru clienti finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promotional nu se cumuleaza cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG);
  • Full Disk Encryption - 50% discount pentru contracte pe 1, 2 sau 3 ani, pentru clienti finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promotional nu se cumuleaza cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG).

Alegeti unul dintre produsele Bitdefender GravityZone Business Security, Advanced Business Security sau Full Disk Encryption, soluții simplu de utilizat dar puternice pentru protejarea companiei tale. Îți pun la dispoziție cea mai bună combinație de protecție, performanță și ușurință utilizare.

Testare gratuita

Va încurajăm să testati produsele noastre! Veti descoperi soluții simple dar eficiente care permit să:

Te concentrezi asupra afacerii tale
Nu trebuie să ai cunoștințe avansate de IT pentru a gestiona consola Bitdefender GravityZone. Se poate instala în câteva minute și poate fi gestionată de utilizatori fără experiență IT.

Salvezi bani și timp
Versiunea web-based a Bitdefender GravityZone transferă administrarea softului de Securitate în cloud, nefiind necesare investiții suplimentare în echipamente hardware.
Dacă trebuie să protejezi mai multe locații dispersate geographic, vei beneficia de securitatea centralizată furnizată de Bitdefender, eliminând costurile cu achiziția și mentenanța echipamentelor hardware din fiecare locație.

Te bucuri de cea mai buna protectie Bitdefender foloseste cele mai avansate modele de machine learning si tehnologii patentate pentru a detecta si bloca cele mai avansate amenintari. Solutiile Bitdefender sunt pozitionate in mod constant #1 in testele independente derulate de AV-TEST sau AV Comparatives, fara a compromite performanta in favoarea protectiei.

GravityZone Full Disk Encryption
Modulul GravityZone FDE protejează datele pentru întregul hard disk al stației de lucru folosind mecanismele de criptare furnizate de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault).

default name
In ultimii ani, solutiile Bitdefender Endpoint Protection au castigat in mod repetat premiile “Best Protection” si “Best Performance” acordate de prestigioasa companie de testare AV Test.

Bitdefender a castigat si premiul “Produsul anului 2017” acordat de AV-Comparatives precum si numeroase premii acordate de Virus Bulletin anti-spam.

Solicita testare gratuita