Webinar Gratuit: Propuneri de la Palo Alto Networks, pentru conectarea și protejarea de la distanță a angajaților.
Mar 26, 2020    
Events, News, e-Learning    
1010

Webinar Gratuit: Propuneri de la Palo Alto Networks, pentru conectarea și protejarea de la distanță a angajaților.

Stimati clienți,

Multe companii au organizat lucrul de acasă pentru angajați lor, ceea ce înseamnă că serviciul IT trebuie să înceapă să monitorizeze calculatoarele casnice ale angajaților și să îi protejeze de atacurile cibernetice.

Compania Palo Alto Networks vă invită la un webinar în care vor fi prezentate căteva posibilități gratuite pentru rețelele acestora, pentru a vă ajuta să realizați rapid și sigur sarcinile noi ce presupune o muncă de la distanță sigură pentru angajați dumnevoastră. Prin urmare:

  • Licențe virtuale NGFW (seria VM) cu abonament GlobalProtect (VPN);
  • Abonament gratuit la VPN GlobalProtect timp de 90 de zile (se va vorbi pe scurt despre cum puteți configura rapid GlobalProtect pe NGFW);
  • Serviciu gratuit de implementare a produsului Prisma Access, care oferă un strat de protecție atunci când angajații dvs. accesează Internetul și îi conectează la rețeaua corporativă a Companiei, din orice parte a lumii.

Mizăm că propunerile prezentate vă vor ajuta să implementați eficient și rapid accesul la distanță sigur și de încredere pentru angajații Dvs. și să răspundeți la provocările noilor practici de afaceri.

Data și ora: 27 martie 2020, ora 11:00

Speaker: Denis Batrankov, Reprezentant Palo Alto Networks, Consultant în domeniul securității informaționale.

Înregistrare gratuită!