3CX Sistem de învățare online gratuit, pentru școli și universități
Mar 31, 2020    
News, International    
572

3CX Sistem de învățare online gratuit, pentru școli și universități

Până la 100 de studenți și educatori se pot conecta acum într-un mediu virtual

LONDRA, Marea Britanie, 19 MARTIE 2020 - 3CX, dezvoltatorul soluției de comunicare în afaceri premiată, a anunțat astăzi adăugarea unei oferte școlare gratuite a produsului său. Deoarece instituțiile de învățământ de pe tot globul au fost nevoite să se închidă în urma răspîndirii infecției Covid-19, profesorii au fost lăsați să cerceteze modalități de conectare cu elevii și părinții.

 

Licența gratuită, care se încadrează în ediția PRO a soluției de comunicații 3CX, include până la 100 de participanți la conferințe web complet gratuite, timp de un an. Compania speră că această ofertă va fi suficientă pentru ca școlile și universitățile să poată câștiga un nivel mai bun de continuitate pentru educația studenților lor, în timp ce sistarea acesteia este în vigoare.

 

„Pandemia coronavirusului are un efect foarte negativ asupra procesului de învățare. Termenii limită pentru promovarea examenelor și absolvirea se schimbă, progresul în învățare și dezvoltarea copiilor încetinește. Considerăm că, cu instrumentele potrivite, școlile și universitățile pot minimiza consecințele stopării cursurilor și continua învățarea la distanță. „Venim cu oferta specială în speranța că putem ajuta profesorii, studenții și părinții în timpul acestei crize.” - Stefan Walter, CEO 3CX.

 

Caracteristici de colaborare pentru lecții interactive

Funcția de conferință web, 3CX WebMeeting, permite studenților și profesorilor să se întâlnească față în față într-un mediu de clasă online. Nu numai că pot participa la discuții, dar pot folosi și funcții de colaborare, cum ar fi tablă albă, sondaj și partajarea ecranului, pentru o experiență mai interactivă.

 

Mai mult, soluția gratuită pentru ediția PRO, include aplicații pentru smartphone și o aplicație web pentru efectuarea și primirea de apeluri, chat și multe altele, ceea ce le permite profesorilor și administratorilor școlii să țină legătura între ei și cu părinții. Școlile și universitățile pot utiliza de asemenea, pluginul Live Chat și Talk 3CX pentru site-uri web, astfel încât părinții să poată ajunge cu ușurință la ei gratuit.

3CX a creat o pagină dedicată pe site-ul său web pentru școlile care doresc să obțină o licență gratuită, timp de 1 an. Oferta va fi valabilă până la trecerea crizei de epidemie.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra o licență gratuită de software 3CX, vizitați site-ul web 3CX .

Dacă sunteți un client corporativ și căutați o soluție de lucru la distanță pentru afacerea dvs., obțineți o licență gratuită 3CX timp de 3 ani aici .

 

Despre 3CX ( www.3cx.com )

 

3CX este un dezvoltator al unei soluții de comunicare standarde deschise, care înlocuiește PBX-ul vechi și inovează în comunicațiile de afaceri. Sistemul premiat permite companiilor de orice dimensiune să reducă costurile de comunicare, să crească productivitatea angajaților și să îmbunătățească serviciul pentru clienți.

 

3CX oferă organizațiilor o soluție gata de utilizare pentru comunicații de afaceri: conferință video WebRTC integrată; Aplicații pentru Android, iOS, browser web și desktop; o gamă completă de tehnologii de lucru în echipă; Widget de comunicare pentru site-ul companiei.

 

Soluțiile 3CX sunt utilizate de 250.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods și Pepsi. Prezența globală a 3CX este asigurată de birouri din SUA, Marea Britanie, Germania, Africa de Sud, Rusia și Australia. Accesați 3CX pe LinkedIn , Facebook și Twitter .