Sistem gratuit de  video conferințe - 3CX susține afacerea Dvs
Apr 28, 2020    
News, Announcement    
968

Sistem gratuit de video conferințe - 3CX susține afacerea Dvs

Un număr nelimitat de participanți, fără limite de timp, de 4 ori mai mult decât conexiunile simultane - un sistem de videoconferință gratuit. Învingem coronavirusul împreună!

Compania 3CX, dezvoltatorul soluției de comunicare business, anunță extinderea sistemului său de videoconferință - fără taxă suplimentară. În legătură cu pandemia coronavirusului Covid-19, pentru următoarele 3 luni oferim utilizatorilor noi și existenți 100, 250 și 500 de participanți la conferință concomitent!

Oferta extinde capabilitățile tuturor licențelor 3CX pentru activitate la distanță. O capacitate atât de mare vă va permite să conectați toți angajații chiar și ai unei companii mari la o conferință web sau video.

„Monitorizăm constant nevoile organizațiilor în acest moment dificil. Pentru a sprijini în continuare clienții noștri, extindem toate licențele, oferind participanților la o conferință și mai concurentă. Clienții noștri pot fi siguri că în timpul crizei vom face tot posibilul pentru a oferi lucrări la distanță fără costuri suplimentare. ” - Stefan Walter, CEO 3CX.

Organizarea businessului Dvs şi instruirea online

Aplicatia 3CX poate fi utilizat ca sistem de activitate la distanță și ca platformă de învățare online. Pe lângă funcțiile de telefonie IP, chat și call center, sistemul încorporat de conferință web oferă diverse instrumente de colaborare - o tablă electronică, sondaje, partajarea ecranului, controlul de la distanță al computerului unui participant și înregistrarea video a conferințelor. Sistemul 3CX include aplicații pentru iOS, Android și un browser web - orice utilizator poate lucra cu acestea. Angajații comunică între ei participând la întâlniri virtuale, în timp ce profesorii și profesorii conduc lecții online.

Această ofertă pe o perioadă de 3 luni este disponibilă numai pentru organizațiile care utilizează 3CX ca sistem de comunicații de afaceri. 3CX WebMeeting nu este destinat utilizării personale ci doar corporative.

Sistem de conferințe video gratuit 3CX

Coronavirusul Covid-19 nu se retrage încă, iar 3CX a decis să ofere gratuit sistemul său de comunicare pentru instituțiile de afaceri și învățământ. Companiile se pot înregistra și primi o licență standard gratuită pentru o perioadă de 3 ani. Include un sistem de conferințe web pentru 100 de participanți (pentru o perioadă de 3 luni). Școlile și universitățile primesc o licență Pro gratuită timp de 1 an, inclusiv 250 de participanți simultan la conferință (de asemenea, timp de 3 luni). Licențele 3CX folosite deja primesc un număr aditional de membri WebMeeting pentru o perioadă de 3 luni (a se vedea Termenii și condițiile)

Despe compania 3CX

3CX este un dezvoltator al unei soluții de comunicare standarde deschise, care înlocuiește PBX-ul vechi și inovează în comunicațiile de afaceri. Sistemul premiat permite companiilor de orice dimensiune să reducă costurile de comunicare, să crească productivitatea angajaților și să îmbunătățească serviciul pentru clienți.

3CX oferă organizațiilor o soluție gata de utilizare pentru comunicații de afaceri: conferință video WebRTC integrată; Aplicații pentru Android, iOS, browser web și desktop; o gamă completă de tehnologii de lucru în echipă; Widget de comunicare pentru site-ul companiei.

Contactează-ne!