Test NSS Labs: Palo Alto Networks – cel mai eficient firewall de nouă generație
Jul 26, 2019    
News, International    
1049

Test NSS Labs: Palo Alto Networks – cel mai eficient firewall de nouă generație

NSS Labs, lider mondial și o sursă de încredere pentru testarea independentă a produselor digitale, a anunțat rezultatele testului din 2019 asupra Firewall-urilor de nouă generație (NGFW).

12 dintre cele mai importante produse NGFW din industrie au fost testate pentru a compara capabilitățile produselor NGFW în mai multe cazuri de utilizare. Produsele au fost evaluate pentru eficacitatea securității, costul total al proprietății și performanță. Palo Alto Networks a obținut cea mai înaltă performanță, blocând 100% din evaziuni.

Rezultatele lor includ:
  • Cel mai mare scor de eficiență a securității
  • 100% din evaziuni blocate (406 din 406)
  • 97.87% rata de blocare a exploatării NSS
default name

Considerăm că aceste rezultate validează ceea ce deja știu cei 60.000 de clienți din întreaga lume: că Palo Alto Networks este partenerul de încredere pentru securitatea rețelei. Firewall-ul împiedică cu succes atacurile cibernetice și reduce efortul manual, astfel încât departamentul IT și echipele de securitate să se concentreze pe activități mai importante.

NGFW face parte integrantă a platformei de operare Palo Alto Networks Security, cu ajutorul căreia organizația dumneavoastră poate îmbunătăți nivelul securității în rețea, cloud, servere și dispozitive mobile.