Top 10 motive pentru care familia tare are nevoie de Bitdefender BOX
Apr 22, 2019    
News, Announcement    
3037

Top 10 motive pentru care familia tare are nevoie de Bitdefender BOX

Bitdefender BOX este un dispozitiv inteligent care devine o necesitate după ce achiziționați alte dispozitive inteligente pentru casa dumneavoastră. Acesta protejează toate dispozitivele conectate la internet pe care le utilizați. Ca o soluție integrată pentru securitatea cibernetică, vă economisește banii și timpul de a găsi soluții pentru a proteja fiecare dispozitiv separat. Unele gadget-uri pe care familia dvs. le iubește, cum ar fi: jucăriile inteligente, ceasurile inteligente, consolele de jocuri, termostatele inteligente și asistenții personali, nu au funcții de securitate încorporate sau un sistem de operare care poate rula software-ul de securitate. Trebuie să deveniți un expert în securitatea informatică pentru a le asigura de hackeri.

default name

Ușor de utilizat, Bitdefender BOX este o soluție de securitate care vă eliberează de multe potențiale probleme. Iată 10 caracteristici care vă pot ajuta să rămâneți în siguranță:

 1. Detectează vulnerabilitățile
 2. Bitdefender BOX verifică toate dispozitivele inteligente din casă pentru a vă oferi detalii despre defecțiunile lor și pentru a vă spune cum le puteți asigura. Acest lucru se face prin extragerea de informații de la diverse surse publice de pe internet și potrivirea cu marca și modelul aparatului.

 3. Previne exploatarea
 4. Bitdefender BOX poate detecta și stopa un atac care exploatează un loc slab pe un router acasă sau pe un dispozitiv inteligent din casă, chiar dacă vânzătorul nu a rezolvat încă problema.

 5. Protejează împotriva atacurilor prin forță brută
 6. Hackerii vă pot ghici acreditările pentru accesarea unui dispozitiv, executând automat combinații posibile de nume de utilizator și parole. Dacă nu sunteți un maestru al unor combinații puternice, oamenii răi pot ghici în cele din urmă combinația și pot prelua controlul asupra dispozitivului.
  Bitdefender BOX te protejează de această constantă ciocnire la datele de autentificare. Limitează încercările de eșuare și, atunci când se atinge plafonul, oprește investigarea automată, cunoscută sub numele de atacuri prin forță brută.

 7. Detectează anomaliile
 8. Bitdefender BOX analizează comportamentul normal al dispozitivului dvs. inteligent și îl înregistrează. Orice abatere este automat marcată ca fiind suspectă, blocată și vă va fi raportată ca un semn de potențial hacking. Toate acestea fără a afecta funcționalitatea dispozitivului.

 9. Blochează site-urile dăunătoare
 10. Bitdefender BOX vă poate spune dacă sunteți pe un site web care are malware(software rău intenționat). Utilizează o bază de date vastă de link-uri nesigure și blochează accesul la toate, indicând o alertă că pagina a fost listată pe lista neagră pentru navigarea în siguranță.

 11. Identifică încercările de înșelăciune și fraudă
 12. Bitdefender BOX se bazează pe o listă neagră de link-uri rău intenționate. Atunci când accesați o pagină periculoasă, care se deghizează sub una reală, pentru a vă atrage și a vă fura acreditările, Bitdefender BOX o blochează automat pentru siguranța dvs., indiferent de dispozitivul pe care îl navigați.

 13. Protejează datele sensibile
 14. Bitdefender BOX vă spune dacă o pagină care solicită detalii delicate (parole, informații despre cardul de plată) utilizează o conexiune criptată securizată. Vă oprește să trimiteți date sensibile printr-o conexiune nesigură și vă explică motivul acțiunii.

 15. Detectează și protejează noile dispozitive în casă
 16. Pe măsură ce vă umpleți casa cu dispozitive inteligente, Bitdefender BOX le detectează și protejează pe toate, indiferent de natura lor. Conectați mașina dvs. de spălat, cuptorul sau hub-ul inteligent de acasă la rețeaua de domiciliu și primiți imediat o notificare. Toate dispozitivele conectate la rețeaua de acasă beneficiază de protecție Bitdefender; chiar și dispozitivele prietenilor dvs. dacă se conectează la wi-fi.

 17. Vine cu o caracteristică inovatoare de control parental
 18. Bitdefender BOX se mândrește cu o soluție avansată de control parental care vă permite să gestionați cu ușurință timpul petrecut de copiii dvs. pe internet în fiecare zi și vă oferă o modalitate simplă de a întrerupe complet accesul online. Filtrele inteligente blochează automat tipul de conținut în funcție de vârstele copiilor, dar le puteți personaliza liber.
  Utilizatorii minori sunt protejați împotriva amenințărilor pe internet, cum ar fi hărțuirea cibernetică și prădătorii online. Pentru a face acest lucru, Bitdefender BOX scanează conversații pentru solicitări de la persoane străine de a se întâlni sau de a împărtăși informații personale; aceste protecții includ și verificarea imaginilor trimise sau primite.

 19. Oferă opțiuni avansate pentru setările de rețea
 20. Cu Bitdefender BOX, puteți crea o rețea pentru vizitatori, care funcționează în același timp cu cea obișnuită la care se conectează dispozitivele dvs. Bitdefender BOX oferă această caracteristică pentru a izola de la vizitatori rețeaua de domiciliu utilizată de toate gadgeturile inteligente din casă. Prietenii dvs. au acces online, dar nu pot ajunge la niciunul dintre dispozitivele dvs. Funcționează ca un hotspot public sub controlul tău.

  Bonus!
  Nu în ultimul rând, Bitdefender BOX include Bitdefender Total Security, o suită premiată pentru protecția calculatorului, pentru a proteja toate laptop-urile, desktop-urile, smartphone-urile și tabletele, în Windows, MacOS, iOS și Android. Aceasta înseamnă că nu trebuie să obțineți niciun alt program antivirus pentru dispozitivele dvs.


default name

Casele inteligente au nevoie de o apărare inteligentă, iar Bitdefender BOX este cel mai bun expert pe care îl puteți obține.


default name
Pentru a beneficia de Bitdefender Box, contactează-ne: APASĂ AICI!