(Webinar gratuit) RSD Day - What is the next big thing in 2020?
Oct 30, 2020    
Events    
592

(Webinar gratuit) RSD Day - What is the next big thing in 2020?

Stimati prieteni, vă invita la evenimentul „RSD Day, dedicat soluțiilor informaționale de securitatii informatională si management informațional, inițiat de distribuitor, compania Reliable Solutions Distributor.

In cadrul evenimentul vor fi prezentate soluții ce cuprind următoarele domenii IT: securitatea informațională, managementul infrastructurii IT si administrării eficient a acesteia, a soluțiilor în domeniul financiar, analiza și raportare, soluții de document management și back-up, precum si soluții de securitate informaționala de tip firewall NGFW.

În contextul relatat, compania „RTS ONE” S.R.L. vă invită să participați la evenimentul oficial organizat, care vă va permite să cunoașteți cele mai bune soluții și practici din domeniile sus-menționate pentru institutia Dvs precum si sa discutati direct cu vendorii internationali.

Evenimentul va avea loc la data de 4 și 5 noiembrie 2020, Online.

Acest eveniment va oferi participanților oportunitatea de a asista la prezentări live și de a interacționa direct cu reprezentanții celor mai importanți producători de software. Vom aborda subiecte de actualitate și veți avea acces direct la informații despre: securitatea informațiilor; securitate cibernetică; arhivarea e-mailurilor; analiza datelor; back-up și restaurare; crearea și dezvoltarea aplicațiilor; sisteme de operare open source; virtualizare și multe altele.

Vom avea ca invitați specialiști în securitate și business development ai celor mai reprezentative companii de pe piață: IBM, McAfee, ELO Digital Office, Bitdefender, MailStore, Acunetix, Titus Inc., Palo Alto Networks, ManageEngine, GFI, Watchguard, Ekran System, Orchestra, NextGen, Thales IAM, ATEN, ITtraining.

De asemenea, solicităm respectuos înregistrarea participantului la eveniment AICI

Inregistrare gratuita

Pentru oricare alte informații și detalii, puteți contacta la numărul de telefon 022-101-777 sau la adresa de email: sales@rts.one.