Rețele Terestre - RTS - imaginea virtuală a afacerii tale Rețele Terestre - RTS - imaginea virtuală a afacerii tale
RTS -  imaginea virtuală a afacerii tale
Noutăți
311
RTS - imaginea virtuală a afacerii tale

Necesitatea prezenței în mediul virtual a afacerilor este incontestabilă. Un rol foarte important în dezvoltarea unui business îi revine imaginii acestuia pe web. La rândul său, site-ul web este un instrument al afacerii, prin intermediul căruia se promovează produsele sau serviciile și se câștigă. Existența unei companii pe internet crește credibilitatea companiei în raport cu potențialii sau actualii clienți.

În aceeași ordine de idei, fie că vă doriți ca site-ul companiei să poarte caracter informativ și de promovare a imagini, fie caracter comunicațional și de interacțiune digitală cu clienții sau să fie un catalog electronic de servicii și produse, care să conțină totalitatea instrumentelor pentru achiziționarea acestora, un partener de încredere spre realizarea tuturor acestor obiective este RTS. Cu o experiență de peste 14 ani pe piață, RTS dezvoltă aplicații web customizate, de calitate înaltă, fapt care permite clienților să dețină soluții web profesioniste, accesibile online la orice moment și adaptate pentru accesarea de pe dispozitivele mobile. 

Printre clienții noștri se numără companii și instituții de stat, precum: B&C Europe, Keystone Moldova, Skat Consulting, Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), Cancelaria de Stat a Republicii Moldova, Serviciul Fiscal de Stat, Agenția de Investiții, Primăria Municipiului Chișinău, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor,  Invest Moldova, Biroul de Relații cu Diaspora, JCI Moldova, care fac parte din totalitatea de peste 425 de proiecte desfășurate.

 Portofoliul vast de proiecte ne-a format flexibilitatea de a dezvolta soluții de orice complexitate, precum și de a veni în susținerea persoanelor care au nevoie ca mediului digital, să le asigure dreptul de acces la informații. Anume subiectul accesibilității site-urilor web pentru persoanele cu dizabilități de vedere a fost tratat de către RTS la  Forumului de Guvernare a Internetului (MIGF 2021), unde RTS a fost partener național al evenimentului.

Reieșind din vasta experiență acumulată și pentru confortului deplin al clienților săi, RTS a prezintă 4 tipuri de pachete web, care includ diverse funcționalități, după cum urmează:

  • BASIC - pachet perfect pentru agenții economici care-și doresc ca utilizatorii să facă o anumită acțiune în urma parcurgerii site-ului și a transformării utilizatorilor în potențialii clienți. Pachetul dat prevede o singură pagină, adaptare la versiunea mobilă, 3 wireframe-uri, UI/UX Design și Serviciul de analiză a traficului web. Valoarea pachetului: de la 500 euro*;

  • OPTIM - pachet recomandat pentru agenții economici care-și doresc vizibilitatea și interacțiunea sporită cu partenerii, clienții și furnizorii. Acesta include: fără limitare a numărului de pagini, interfață cu minim 3 limbi (ro, ru, eng), rețele sociale, chat messenger, adaptare la versiunea mobilă, 3 wireframe-uri, UI/UX Design și Serviciul de analiză a traficului web. Valoarea pachetului: de la 1000 euro*;

  • BUSINESS - acest gen de pachet este convenabil pentru companiile care-și propun să îmbunătățească vânzarea produselor și serviciilor sale, iar clienții pot fi de oriunde, odată ce accesul spre produs/ serviciu este de 24/7. La rândul său, pachetul respectiv oferă: 1 instrument de gestionare a serviciilor și produselor cu adăugarea a unui număr nelimitat de servicii/ produse, 1 serviciu de plată electronică, interfață cu minim 3 limbi minim (ro, ru, eng), 3 wireframe, UI/UX Design, adaptarea pentru navigare mobilă și Serviciul de analiză a traficului web. Valoarea pachetului: de la 1500 euro*;

  • PROFI - Pachetul dat cuprinde setul de instrumente pentru buna manevrare a afacerii, prin prisma strategiei de gestiune a relației cu clienții, precum și instruirea personalului în regim online. Cuprinde: CRM, E-learning, integrarea IP Telefoniei, ERP. Valoarea pachetului: de la 2000 euro*.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, RTS oferă reducerea de -10% la fiecare din pachetele sus-menționate. Oferta este valabilă până la data de 31 ianuarie 2022.

Contactați-ne acum și asigurați-vă servicii web de calitate, care dezvoltă afaceri. 


* Prețul pachetelor nu include TVA și este format în conformitate cu funcționalitățile incluse.