Hosting

Afacerea ta este permanent online si are mereu nevoie de siguranta. Iti venim in ajutor nu doar la realizarea proiectelor tale ci si la hostarea acestora. Mai multe detalii si tarifele pentru hosting sunt publicate pe pagina noastra.

Microsoft Office 365®

Office 365 reprezintă o soluție business completă, constând din programele familiare Microsoft Office, distribuite prin intermediul conceptului de Cloud – un sistem care permite utilizatorilor să acceseze și să folosească servicii de pe Internet. Folosind tehnologia Cloud, membrii echipei pot lucra mai bine, împreună cu un acces fără efort la e-mail, conferințe web, documente și calendare – fie la birou, acasă sau pe drum. Office 365 include suportul de securitate de clasă business, oferit de Microsoft. Preia cele mai mult utilizate programe din industrie din lume – Word, Excel, PowerPoint și Outlook - și le oferă sub forma unui serviciu cu abonament, în cadrul conceptului de Cloud. Mai mult, permite partajarea documentelor și colaborarea on-line în timp real, folosind instrumente, cum ar fi videoconferințele și mesageria instant.

Antivirus

Software-ul antivirus este folosit în general pentru prevenirea și eliminarea virușilor de computer, viermilor și cailor troieni. De asemenea, poate detecta și elimina adware, spyware și malware. Consultare gratuita