Noi suntem optimiști și apreciem inteligenta, astfel suntem gata sa deschidem ușile pentru toţi cei harnici, talentați, întreprinzători, ce au capacitatea de a lucra în echipă şi au un potenţial de a contribui semnificativ la dezvoltarea personala si a companiei. Noi apreciem munca întregului personal şi depunem efort maxim în vederea creării condițiilor necesare pentru avansarea lor profesională. Numai prin eforturi comune şi prin contribuţia individuală a fiecărui angajat am ajuns la acel statut pe care îl avem acum pe piaţă!

Noi vă oferim posibilitatea de a activa într-o echipă unită, avînd oportunitatea dezvoltării personale şi creşterii profesionale, oferindu-vă un salariu competitiv şi un pachet social complet.

Avantajele lucrului în cadrul companiei noastre:

  • Angajaţii noştri sunt capabili de a influenţa în mod independent asupra nivelulului salariului lor, în funcţie de calitatea efectuării sarcinilor şi a efortului depus..
  • Avem uşile deschise pentru solicitanţii fără experienţă şi vechime de muncă. Efectuăm în mod independent instruirea şi pregătirea profesională a personalului, care va activa în binele companiei.
  • Prin urmare, calităţile, cum ar fi dorinţa de a lucra, străduinţa de a învăţa ceva nou, responsabilitatea, pedanţa şi concentrarea asupra rezultatelor, pot reprezenta un început de carieră de succes în cadrul companiei noastre.
  • Noi oferim angajaţilor noştri mari oportunităţi de creştere profesională şi apreciem individualitatea şi originalitatea gândirii. Suntem deschiși unor idei inovatoare şi îndrăzneţe.
  • Avem creat un mediu confortabil de lucru pentru angajații noștri

Pentru a deveni angajat al companiei noastre:

  • Alege unul din posturile vacante de pe site-ul nostru.
  • Trimite CV-ul pe adresa de e-mail office@rts.md.

Pozitii vacante: