Flexibilitate

Suntem gata să cooperam cu clienții noștri în conformitate cu orice plan care va fi convenabil pentru ei - fie că va fi servicii de abonament, tarifele orare sau contract per proiect.

Transparență

Noi lucrăm într-un mod transparent, clar și deschis. Clienții noștri sunt mereu în contact cu echipa de dezvoltare

Comunicare

Atunci cind luati o decizie de externalizare a serviciilor, diferentele culturale nu trebuie sa fie ignorate. Aceste diferente culturale sunt minore in apropierea Europie de Est. Compania RTS este focusata la construirea bunelor canale de comunicare - de altfel, noi ne asiguram ca suntem pe aceiasi unda cu compania contractoare.

Calitate

Nu doar avem competente în dezvoltare, ci mereu suntem în cautarea calificarilor noi pentru a oferi cele mai bune servicii

Infrastructura tehnică

Moldova are una dintre cele mai bune conexiuni la Internet prin cablu din lume, precum și unul dintre cele mai ieftine în termeni de preț per Mbit. Infrastructura generală este bine dezvoltată, care permite multor utilizatori să experimenteze servicii de bună calitate în întreaga țară

Costuri optime

The sub-continent has become the default choice for businesses looking to get their IT delivered at a lower cost. Amongst Eastern European destinations, Moldova is the most inexpensive city. Face to face meetings when necessary are a “low-cost” flight away. Labor costs are less than half those in western Europe.

Language proximity

Suntem internaționali și vorbim mai multe limbi. Deși limba oficială este limba română, o mare parte a populației este multilingva. Limba Rusă este limba vorbită pe de o buna parte a tarii. În Chișinau mai mult de jumătate din cei cu varsta, sub patruzeci de ani vorbesc engleza destul de bine.