Rețele Terestre - Compania RTS securizează afacerea ta Rețele Terestre - Compania RTS securizează afacerea ta
Compania RTS securizează afacerea ta
News
1378
Compania RTS securizează afacerea ta

Perioada pe care o traversăm cu toții, marcată de pandemia de COVID-19, precum și de criza pe care o generează aceasta, este gestionată dificil de către mediul de afaceri din Republica Moldova. Sunt afectate toate sectoarele economice, iar mediul privat cedează în fața crizei determinate de sistarea forțată a activității și micșorarea vânzărilor.

În vederea susținerii agenților economici și creionând mottoul său „Acum suntem mai aproape de voi”, compania RTS, specializată pe crearea proiectelor web și oferirea de produse și soluții IT finite, concepute de o echipă de manageri, designer și dezvoltatori, este alături de mediul de afaceri din Republica Moldova.

Pornind de la ideea de a sprijini afacerile afectate de criză, dar și în ajunul frumoaselor sărbători de iarnă, compania RTS lansează, începând cu 1 decembrie, o campanie de securizare a afacerilor din Republica Moldova. Promoția prevede oferirea, în calitate de cadouri, a licențelor antivirus pentru mai multe device-uri. În cadrul promoției sunt eligibile drept participanți companiile din Republica Moldova care doresc să beneficieze gratuit de servicii de calitate în vederea securizării datelor.

 În acest sens, agenții economici interesați de oferta promoțională RTS, sunt îndemnați să completeze Chestionarul de înregistrare la concurs, iar rezultatele promoției vor fi anunțate în ajunul Crăciunului, miercuri, 22 decembrie. Extragerea premiilor va fi realizată în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.org, cu distribuirea evenimentului live, pe facebook.

Totodată, compania RTS, în contextul marcării sărbătorilor de iarnă, pregătește și un alt set de premii și pentru alți reprezentanții ai mediului de afaceri. Mai multe detalii despre ce produse vor fi oferite în mod gratuit și cui îi sunt adresate acestea, veți afla în următoarele publicații ale paginii.

Menționăm că RTS înseamnă soluții web, mentenanță IT, audit, consultanță și echipă energică, și dedicată misiunii de a fi mai simpli, mai rapizi și mai securizați pentru prosperarea afacerii partenerilor și clienților săi.

Pentru a fi informați despre concursurile, serviciile și produsele oferite de către RTS, vă îndemnăm să susțineți pagina de facebook cu un like și să vă abonați la canalul de Telegram al companiei.