Rețele Terestre - Serviciile prestate de RTS Rețele Terestre - Serviciile prestate de RTS
Serviciile prestate de RTS
News
1193
Serviciile prestate de RTS

Compania RTS este un furnizor de soluții IT dedicate businessului tău. Suntem o companie dinamică, în creștere, mereu în căutare de parteneriate valoroase, pe care știm să le apreciem și să le facem profitabile pentru ambele părți.

Noi mereu încercăm să cream nu doar proiecte web, ci și produse și/sau soluții IT finite, concepute de o echipa de manageri, designeri și dezvoltatori, care nu vor permite ca afacerea Dvs. să fie invizibila în multitudinea proiectelor existe, dar să vă aducă beneficii reale și profitabile.

Apelând la noi aveți parte de o gamă largă de servicii de calitate, precum:
 

  • Servicii de dezvoltare



In secolul XXI afacerile s-au mutat în mare parte pe online fapt care a stimulat ca soluțiile dezvoltate să fie orientate WEB, fiind accesibile online la orice moment, din orice localitate și dezvoltate pentru o adaptare corespunzătoare a interfeței grafice pentru dispozitivele mobile. Proiectele WEB pe care le realizăm cu ajutorul metodologiei AGILE, folosind tehnologiile open source PHP au o vasta utilizare, de la Landing page, Business page la E-commerce și sisteme informatice ca CRM sau eLerning. Laravel reprezintă un set perfect de instrumente aplicabile indiferent de nevoile afacerii tale! Echipa de dezvoltare fiind una tânără, care implementează soluții de ultimă oră, și realizează proiectele de nivelul celor mai bune așteptări ale clientului.

CRM

CRM-ul dezvoltat de echipa RTS, este soluția optimă pentru structurarea clienților, furnizorilor, interacțiunilor inter departamentale, documentelor, si a companiilor, sistematic pentru a economisi timp, și energia angajaților și administrației.

Sisteme e-Learning

Sistemele e-Learning sunt dezvoltate pentru companiile mereu în creștere, pentru a le asidua mereu accesul la noile cunoștințe, a transforma accesul la cursuri în unul foarte simplu și atractiv. Sistemele e-Learning permit ca la același curs, să poată participa studenți de vârste, pregătire, experiență profesională diferite, provenind din toate zonele globului, datorită derulării acestora online. În acest context afacerea Dvs. Va crește mereu deoarece specialiștii vor fi instruiți la fel, indiferent de poziția lor geografică.
 

  • Mentenanță și Asistență IT



Serviciile de mentenanță și asistență IT vin mereu împreună, deoarece utilizatorul poate face aceleași greșeli de utilizare ale echipamentului ce necesită remedieri software sau hardware astfel intrând într-un cerc vicios. Echipa RTS oferă cele mai eficiente servicii de mentenanță și asistență IT, care fac companiile să uite de acest capitol pentru orice sistem informațional.
 

  • Securitate Informațională



RTS este una din puținele companii pe piața națională ce oferă servicii de consultanță și de externalizare a managementului securității informațiilor. Prin intermediul serviciilor noastre companiile își pot crește nivelul de securitate IT, atât prin implementarea de noi politici și procese de securitate cât și prin extinderea capacității echipei proprii de IT, prin contractarea serviciilor noastre externalizate de operare și monitorizare a infrastructurii IT pentru securizare.

RTS oferă soluții IT centralizate pentru companii mici și medii, precum soluția de antivirus „Bitdefender”, Microsoft Office 365, soluții de Hosting. Uneltele fiind bine cunoscute de angajați, comode în utilizare, securizate informațional, și nu în ultimul rând actualizate la zi de către dezvoltator.

RTS va face tot posibilul ca costurile soluțiilor IT ale Dvs. să fie mai mult decât acceptabile, iar rezultatul final - peste așteptările Dvs.

Doriți să aflați detalii? Sunați la +373 (22) 101777