Rețele Terestre - 4 Previziuni privind securitatea cibernetică în domeniul sănătății pentru 2023 Rețele Terestre - 4 Previziuni privind securitatea cibernetică în domeniul sănătății pentru 2023
4 Previziuni privind securitatea cibernetică în domeniul sănătății pentru 2023
Новости
3580
4 Previziuni privind securitatea cibernetică în domeniul sănătății pentru 2023

În ultimii ani, industria sănătății a suferit o transformare majoră în comparație cu alte industrii. Pandemia a forțat companiile din domeniul sănătății să găsească noi metode digitale pentru a-și servi clienții și să adopte servicii de infrastructură digitală pentru a menține operațiunile de afaceri. Un studiu KPMG a constatat că 63% dintre organizațiile din domeniul sănătății fac progrese pe agenda lor digitală, comparativ cu 44% dintre organizațiile din alte industrii.

Această schimbare a dus la creșterea serviciilor de telesănătate și la o creștere a adoptării partenerilor SaaS, a dispozitivelor IoT și a infrastructurii digitale. Ca urmare a acestei schimbări către digitalizare, industriile din domeniul sănătății s-au lăsat supraexpuse la riscuri și atacuri. Acesta este în mare parte motivul pentru care companiile din domeniul sănătății au înregistrat o creștere de 69% a volumului atacurilor cibernetice, cea mai mare din orice altă industrie.

Acum, când o mare parte a lumii își găsește baza, provocarea pentru 2023 este să înțeleagă cum să se adapteze la o lume post-COVID care încorporează această nouă transformare digitală în moduri care abordează securitatea cibernetică, precum și amenințările noi, emergente. Pentru industriile din domeniul sănătății - acest lucru necesită echilibrarea inițiativelor lor digitale cu securitatea cibernetică și punerea în aplicare a unei strategii cuprinzătoare și cuprinzătoare de gestionare a riscurilor și de reziliență cibernetică, care să fie orientată spre viitor pentru 2023 și ulterior.

Iată 4 previziuni privind securitatea cibernetică în domeniul sănătății pentru 2023 de care liderii din domeniul sănătății ar trebui să fie conștienți.

1. Securitatea dispozitivului va fi o prioritate majoră;

2. Atacurile, altele decât ransomware-ul, sunt susceptibile de a crește;

3. Conducerea în domeniul securității cibernetice va fi în cele din urmă prioritizată;

4. Companiile vor privi spre servicii gestionate pentru a optimiza bugetele.

Liderii din domeniul sănătății trebuie să acorde prioritate unei strategii cuprinzătoare de securitate cibernetică în 2023
Modul în care organizațiile din domeniul sănătății răspund, se adaptează și își prioritizează securitatea cibernetică va dicta modul în care se descurcă în rândul colegilor lor. Încălcările securității datelor sunt costisitoare, riscurile de conformitate nu pot fi ignorate, iar un atac de succes poate fi devastator pentru o organizație medicală și pacienții săi dacă nu există o strategie proactivă. Pentru a avea succes în securitatea cibernetică și pentru a se adapta cu adevărat și a reacționa la mediul încărcat de amenințări de astăzi (și de mâine), este necesară o strategie de securitate cibernetică completă.

Liderii trebuie să ia în considerare riscul cibernetic ca risc organizațional și să dezvolte o strategie care să includă foaia de parcurs a companiei și obiectivele generale pentru a asigura în mod eficient organizația pe măsură ce crește și se extinde. De asemenea, trebuie să optimizeze orice resurse disponibile și să acorde prioritate securizării suprafeței lor de atac extinse și să se asigure că orice instrumente, tehnologii sau parteneri noi au ca rezultat un timp rapid de valorificare.

Pentru a afla mai multe detalii consultați pagina https://businessinsights.bitdefender.com/