Rețele Terestre - Procese Rețele Terestre - Procese

Procese

Oferim soluții digitale complexe pentru proiectele Dvs.

hero
Dezavantajele metodelor clasice de management a proiectelor:

Forțe uriașe în timpul etapei de planificare; Resurse enorme pentru modificarea cerințele tehnice într-un mediu ce se schimbă rapid; Tratarea personalului ca factor de producție

Care ar fi soluția?

Agile Software Development – nume preluat de la sportul de Rugby unde toată echipa acționează împreună - analogie se face la dezvoltarea software unde echipa lucrează împreună pentru a dezvolta cu succes produse de calitate.

Ce este Agile?

Metodologie de management a proiectelor ce încearcă să micşoreze riscurile de dezvoltare şi timpul de execuţie prin implementarea proiectelor în formă foarte flexibilă şi interactivă

De ce noi îl utilizam?

RTSolutions utilizează în procesul de activitate metoda Agile intru a obține următoarele performante: Productivitate Flexibilitate Calitate Viteza in procesul de dezvoltare a aplicatiilor Deminuarea riscului la dezvoltarea aplicatiilor de orice complexitate

Beneficiile clientului:

Reducerea documentaţiei la minimul cu scopul sporirii productivităţii; evitarea „efectului de tunel", adică faptul de a obţine rezultatul abia la livrarea finală şi de a nu întrezări nimic concret pe durata întregii faze de dezvoltare; compunerea secvenţială a conţinutului sprint-urilor permite efectuarea unei modificări sau adăugarea unei funcţionalităţi care nu era prevăzută iniţial.

Acesta este principalul aspect care face ca această metodă să fie „agilă“:

Metodă participativă: fiecare membru al echipei este invitat să îşi exprime părerea şi poate contribui la toate deciziile luate în cadrul proiectului, fiind astfel mai implicat şi mai motivat; facilitarea comunicării: lucrînd în aceeaşi sală de dezvoltare sau fiind conectată prin intermediul diferitelor mijloace de comunicare, echipa poate comunica uşor şi poate schimba informaţii despre impedimentele întâlnite în scopul eliminării cât mai rapide a acestora; ameliorarea cooperării: comunicarea zilnică dintre client şi echipa face posibilă o colaborare mai strânsă între cele două părţi; creşterea productivităţii: prin eliminarea anumitor „exigenţe" specifice metodelor clasice, precum documentaţia; timpul de livrare a produsului final se reduce semnificativ.

Utilizarea metodologiei SCRUM

Şedinţele zilnice: echipa se reuneşte în fiecare zi şi petrece circa 15 minute, în picioare, pentru a răspunde la următoarele trei întrebări: ce am făcut ieri? Ce voi face azi? Cu ce obstacole mă confrunt azi? Şedinţele de planificare: întreaga echipă se adună pentru a decide care sunt funcţionalităţile care vor alcătui următorul sprint, şi pentru a actualiza lista generală. Şedinţele de revizuire a activităţii: în timpul acestei şedinţe, fiecare membru prezintă ceea ce a făcut pe durata sprintului. Se organizează o demonstraţie a noilor funcţionalităţi şi o prezentare a arhitecturii. Aceasta este o şedinţă informală, de două ore, la care participă toată echipa. Şedinţele retrospective: la finalul fiecărui sprint, echipa analizează aspectele care au funcţionat bine, precum şi pe cele care au funcţionat mai puţin bine. În timpul acestei şedinţe de 15–30 de minute, se organizează un vot de încredere pentru a decide ce îmbunătăţiri trebuie implementate Noi înțelegem importanta comunicării la elaborarea unui proiect IT, astfel suntem dispuși spre o comunicare eficienta cu clientul utilizând diferite sisteme de comunicare, ca exemplu (chat-uri, apeluri Skype, conferințe video, email-uri, management de proiect și sisteme de urmărire a taskurilor)

Principiile manifesului agil

Prioritatea noastră principală este satisfacţia clientului, livrarea timpurie şi continuă de software ce adaugă valoare. Schimbarea cerinţelor este binevenită chiar şi într-o fază avansată a dezvoltării. Procesele „Agile” valorifică schimbarea în avantajul competitiv al clientului. Livrarea frecventă de software funcţional, la intervale cât mai mici, de la câteva săptămâni la câteva luni. Oamenii de afaceri şi dezvoltatorii trebuie să colaboreze zilnic pe parcursul proiectului. Construieşte proiecte în jurul oamenilor motivaţi. Oferă-le mediul propice şi suportul necesar şi ai încredere în finalizarea sarcinilor. Cea mai eficientă şi eficace metodă de a transmite informatii înspre şi în interiorul echipei de dezvoltare este comunicarea faţă în faţă. Software funcţional este principala măsură a progresului. Procesele agile promovează dezvoltarea durabilă. Sponsorii, dezvoltatorii şi utilizatorii finali trebuie să poată menţine un ritm întreţinut. Atenţia continuă pentru excelenţă tehnică şi design bun îmbunătăţeşte agilitatea. Simplitatea – arta de a maximiza cantitatea de muncă nerealizată – este esenţială. Cele mai bune arhitecturi, cerinţe şi design emerg din echipe care se auto-organizează. La intervale regulate echipa reflectă la cum să devină mai eficientă, apoi îşi adaptează şi ajustează propriul comportamentul în consecinţă.

  • Programare PHP și .Net;
  • HTML5/CSS3/jQuery;
  • Site web de comerț electronic și coș de cumpărături (OpenCart);
  • Site Web CMS cu sursă deschisă (Wordpress, AltoCMS, Livestreet CMS);
  • Design de logo corporativ și animat;
  • Design UI;
  • Proiectarea și reproiectarea site-ului web (PSD);
  • Conversie PSD în HTML și XHTML;
  • Design adaptiv si versiune mobilă site-ului web.
Flexibilitate

Suntem gata să cooperam cu clienții noștri în conformitate cu orice plan care va fi convenabil pentru ei - fie că va fi servicii de abonament, tarifele orare sau contract per proiect.

Transparență

Noi lucrăm într-un mod transparent, clar și deschis. Clienții noștri sunt mereu în contact cu echipa de dezvoltare

Comunicare

Atunci cind luati o decizie de externalizare a serviciilor, diferentele culturale nu trebuie sa fie ignorate. Aceste diferente culturale sunt minore in apropierea Europie de Est. Compania RTS este focusata la construirea bunelor canale de comunicare - de altfel, noi ne asiguram ca suntem pe aceiasi unda cu compania contractoare.

Calitate

Nu doar avem competente în dezvoltare, ci mereu suntem în cautarea calificarilor noi pentru a oferi cele mai bune servicii

Infrastructura tehnică

Moldova are una dintre cele mai bune conexiuni la Internet prin cablu din lume, precum și unul dintre cele mai ieftine în termeni de preț per Mbit. Infrastructura generală este bine dezvoltată, care permite multor utilizatori să experimenteze servicii de bună calitate în întreaga țară

Costuri optime

Sub-continentul a devenit alegerea implicită pentru companiile care doresc să-și livreze IT-ul la un cost mai mic. Dintre destinațiile est-europene, Moldova este cel mai ieftin oraș. Întâlnirile față în față, atunci când este necesar, sunt la un zbor „low-cost”. Costurile cu forța de muncă sunt mai puțin de jumătate din cele din Europa de Vest.

Proximitatea de limbă

Suntem internaționali și vorbim mai multe limbi. Deși limba oficială este limba română, o mare parte a populației este multilingva. Limba Rusă este limba vorbită pe de o buna parte a tarii. În Chișinau mai mult de jumătate din cei cu varsta, sub patruzeci de ani vorbesc engleza destul de bine.

Alătură-te echipei

Ești o persoana deschisa si comunicativa ? Iți face plăcere sa creezi legături și să construiești punți către potențiali clienți ? Ești determinat sa duci lucrurile la bun sfarsit? Te simți confortabil să comunici la nivel executiv cu manageri din marile corporații ? Atunci noi iți oferim aceasta oportunitate…