Portfolio clienti

Portofoliu serviciilor prestate a fost realizata datorita colaborării reciproc avantajoase cu partenerii si clienții noștri. Pilonii de baze prin intermediul căruia am reușit sa construim proiecte respective a fost asigurat datorita respectării următoarelor principii:

  • Receptivitate
  • Promptitudine
  • Loialitate
Calitatea infrastructurii şi a serviciilor oferite, a permis RTS să câștige încrederea multor clienți importanți din cele mai variate sectoare de activitate, compania noastră impunându-se pe piață ca un prestator de servicii IT de încredere.
Web Development, Business Solutions
...

Sistem informational de tip CATI

Proiect de tip CATI pentru gestiune a sondajelor si apelurilor in cadrul unui sistem informational integrat cu diferite tipuri de aplicatii aditionale de tip open source.


Design, Brandbook
...

Manual de identitate al Ministerul Finantelor al RM

Elaborarea manualului de identitate pentru Ministerul Finantelor al Republicii Moldova


Web Development, Design, eCommerce
...

Online Store - nanetty.md

Magazin online de haine pentru dame. Instrumentul dat ofera posibilitate de a naviga in catalogul hainelor, de a face comanda si de achita online produsul dorit.


Web Development, Business Solutions
...

Pagina corporativa web - lokmera.md

Unul din proiecte realizat de catre echipa RTS este portalul corporativ al companiei Lokmera care se ocupa de comercializarea produselor si servicii din domeniul metrologiei, telecomunicatiilor, radiologiei, masurarilor chimice si fizice


Web Development, Design
...

Pagina oficială web - asd.md

Dezvoltarea paginii oficiale web pentru Întreprinderea de Stat ”Administrația de Stat a Drumurilor”.


Web Development, Business Solutions
...

CRM Imobiliar

CRM Imobiliar are menirea de unifica toate fluxurile informationale in cadrul unui sistem unic, integrat si de aprezenta informatii relevante managerilor de vinzari


Web Development, Design
...

Pagina web pentru Asociatia de Nursing din Republica Moldova

Asociatia de Nursing din Republica Moldova este o organizatie profesional-stiintifica, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, inregistrata la Ministerul Justitiei al Republicii Moldova in anul 1994, de catre un grup de initiativa format din 30 asistente medicale.


Web Development, Design
...

Pagina web pentru eu-advisers.md

The project is funded by the European Union with a three-year implementation period, from January 2016 until December 2018.