Rețele Terestre - Rețele Terestre -

Magazin

Bitdefender Business Security (de la 3 user)

Cea mai bună protecție, Cea mai bună performanță GravityZone este cotată în mod continuu ca fiind numărul 1 în cadrul testelor de securitate independente, garantând o securitate de încredere pentru companii,

3

Preț: 1377 MDL

Protecție împotriva atacurilor din rețea

Beneficiați de un nou nivel de protecție împotriva atacurilor care urmăresc să obțină acces la sistemul dumneavoastră folosind vulnerabilitățile din rețea.
Extindeți zonele protejate, acum cu securitate bazată pe rețea care blochează amenințările de tip brute force, password stealer, exploit-urile de rețea și amenințările care se răspândesc lateral (lateral movement), înainte ca acestea să poată fi executate.

Protecție multistratificată pentru endpoint-uri

Desktop-urile, laptopurile și serverele dumneavoastră sunt protejate cu mai multe straturi de securitate: învățare automată, euristici, semnături, protejarea memoriei și monitorizarea continuă a proceselor în curs, blocarea programelor malware, dezinfectare, carantină și revenire la starea anterioară

Securitate bazată pe web – nu necesită hardware

Nu va fi nevoie de servere dedicate sau de personal IT suplimentar, deoarece GravityZone centralizează toate caracteristicile de securitate într-o singură consolă. Angajații nu trebuie să actualizeze sau să monitorizeze activitățile de securitate. Puteți economisi timp prin instalarea de la distanță a protecției pe toate computerele neprotejate prin intermediu unei proceduri simple și complete. Soluția de securitate poate fi executată local sau poate fi găzduită de Bitdefender în cloud.

 Protecție integrată cu Endpoint Risk Management

Identificarea, evaluarea și remedierea punctelor slabe ale endpoint-urilor este esențială pentru a avea un program de securitate solid și pentru a reduce riscul organizațional. Endpoint Risk Management este o infrastructură pentru diminuarea expunerii și consolidarea la suprafață a endpoint-urilor prin descoperirea și prioritizarea configurațiilor eronate riscante ale sistemelor de operare și ale programelor software. Administratorii au acum posibilitatea de a remedia vulnerabilitățile folosind această interfață.

 Inteligența artificială și învățarea automată perfecționate de-a lungul anilor

Inteligența artificială și învățarea automată sunt esențiale pentru a combate mediul plin de amenințări, care este mai mare și mai complex ca oricând. Spre deosebire de alți furnizori, Bitdefender are ani de experiență în perfecționarea acestor tehnologii, iar rezultatele dovedesc pe deplin acest lucru: rate de detecție mai bune, cu mai puține rezultate fals pozitive.

 Cel mai mare cloud de informații de Securitate

Cu mai mult de 500 de milioane de mașini protejate, rețeaua globală de protecție a Bitdefender efectuează 11 miliarde de interogări pe zi și utilizează învățarea automată și corelarea evenimentelor pentru a detecta amenințările fără a încetini utilizatorii.

 Monitorizarea avansată a comportamentului aplicațiilor

Inspectorul de procese al Bitdefender monitorizează în permanență procesele aflate în execuție pentru a detecta semne de comportament periculos. O tehnologie inovatoare cu caracter proprietar lansată în anul 2008 drept (AVC), aceasta a fost îmbunătățită în mod continuu, ceea ce a făcut ca Bitdefender să fie cu un pas în fața noilor amenințări.