Rețele Terestre - Cum preveniți atacurile cibernetice când navigați pe net Rețele Terestre - Cum preveniți atacurile cibernetice când navigați pe net
Cum preveniți atacurile cibernetice când navigați pe net
Noutăți
62
Cum preveniți atacurile cibernetice când navigați pe net

O concepție des întâlnită a utilizatorilor de internet este faptul că o securitate cibernetică de bază este suficientă pentru a-i proteja împotriva amenințărilor cibernetice. Acest lucru este total greșit, susțin cei de la bitdefender.ro.

Amenințările cibernetice evoluează rapid în mâinile atacatorilor și este imposibil ca utilizatorii să-și perfecționeze abilitățile de securitate cibernetică în același ritm.

Astfel, fiecare sesiune de navigare și activitate online în care vă implicați poate fi periculoasă, invadată de tentative de phising și malware, complexitatea cărora evoluează de la o zi la alta.

În contextul nevoii acute de securitate cibernetică, tehnologia de filtrare web de la Bitdefender se asigură că nu accesați site-uri web periculoase și că nu riscați să vă infectați dispozitivele cu malware.

Astfel, caracteristica de Prevenire a atacurilor web verifică fiecare site web pe care îl accesați pentru a identifica orice amenințare existentă, blocând toate link-urile infectate cunoscute și protejându-vă informațiile cu caracter personal împotriva atacatorilor cibernetici. Cu ajutorul componentei Asistență la căutare, puteți determina dacă rezultatele Dvs. de căutare pot fi accesate în siguranță înainte de a deschide un link. Solicitările introduse în motoarele de căutare și link-urile postate pe rețelele de socializare sunt evaluate, indicându-se dacă pot fi accesate în siguranță.

Această protecție la nivel de web se integrează fără probleme soluțiilor de securitate pentru Windows și Mac de la Bitdefender, dar este, de asemenea, disponibilă și ca extensie gratuită pentru browserele populare precum Firefox, Chrome și Safari.

Extensia TrafficLight verifică site-urile web pe care le accesați pentru a identifica amenințările cibernetice cunoscute, protejându-vă dispozitivele împotriva atacurilor cu malware menite să fure informații sau să cripteze fișiere. Site-urile web suspecte și de phishing sunt blocate, securizându-ți astfel sesiunile de cumpărături și activitățile de banking online.

De asemenea, Protecția anti-phishing avansată integrată cu soluțiile Bitdefender este concepută pentru a vă ține departe de pericole, blocând site-urile web suspecte deghizate în entități de încredere. În plus, sistemul de filtrare anti-fraudă vă avertizează dacă site-urile web pe care le accesați încearcă să vă păcălească, protejându-vă astfel informațiile privind cardul bancar și informațiile cu caracter personal.

De asemenea, sistemele de filtrare anti-phishing și anti-fraudă se extind și la nivelul rețelelor de socializare, astfel încât puteți fi sigur că link-urile trimise de prieteni și familie sunt sigure.

Soluția Bitdefender Total Security pentru toate platformele include niveluri de securitate adaptate nevoilor de protecție a companiilor, pentru a asigura o experiență digitală sigură. Achiziționați-o chiar acum și asigurați-vă o experiență de navigare pe internet sigură.