Rețele Terestre - Rețele Terestre -

Magazin

Bitdefender GravityZone Business Security Premium

Bitdefeder Network Attack Defense, un nou nivel de securitate în rețea pentru endpoint-uri, a fost conceput pentru detecția și prevenirea atacurilor care profită de vulnerabilitățile din rețea. Cu ajutorul său, asigurăm detecția unei game largi de atacuri, de la Răspândiri în rețea (lateral movement) (atacuri de tip „brute force”; scanări de porturi), atacuri de tip web-service (injectări SQL).

5

Preț: 5810 MDL

Protecție împotriva atacurilor din rețea

Bitdefeder Network Attack Defense, un nou nivel de securitate în rețea pentru endpoint-uri, a fost conceput pentru detecția și prevenirea atacurilor care profită de vulnerabilitățile din rețea. Cu ajutorul său, asigurăm detecția unei game largi de atacuri, de la Răspândiri în rețea (lateral movement) (atacuri de tip „brute force”; scanări de porturi), atacuri de tip web-service (injectări SQL), atacuri la nivel de trafic (botnets; URL-uri periculoase sau atacuri IOT de la distanță), la breșe de securitate realizate prin atacuri de tip phishing pentru extragerea parolelor, cardurilor de credit sau adreselor de e-mail.

Machine Learning prezice și blochează atacurile avansate

Bitdefender folosește tehnica de machine learning în întregul său portofoliu. Motorul de scanare, HyperDetect, Sandbox Analyzer, Content Control, Global Protective Network sunt doar câteva exemple de tehnologii Bitdefender care folosesc machine learning.

HyperDetect™ blochează atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Bitdefender HyperDetect conține modele de machine learning și tehnologie de detecție a atacurilor disimulate. Formează un nivel suplimentar de securitate, creat special pentru detectarea atacurilor avansate și a activităților suspecte în faza de pre-execuție.

Sandbox Analyzer sporește capacitatea de detecție a atacurilor targetate

Bitdefender Sandbox Analyzer detectează atacurile periculoase în faza de pre-execuție trimițând automat fișierele care necesită analiză către sandbox și aplicând măsuri de remediere în funcție de verdict.

Attack Forensics and Visualization

Attack Forensics and Visualization îmbunătățește nivelul de vizibilitate pe care îl aveți asupra peisajului de amenințări al companiei și prezintă contextul mai larg al atacurilor asupra endpoint-urilor. Vă permite să analizați îndeaproape anumite amenințări și să efectuați acțiuni de remediere.

Gestionarea și analiza riscurilor

Gestionarea și analiza riscurilor scanează permanent endpoint-urile pentru detectarea configurărilor necorespunzătoare și vulnerabilităților aplicațiilor și oferă recomandări de prioritizare și remediere, contribuind la controlul riscurilor și reducerea suprafeței de atac.

Exploit defense protejează memoria

Cu Exploit Defense, lista exploit-urilor blocate este extinsă până la faza de pre-execuție pentru a garanta protecția împotriva exploit-urilor cunoscute și necunoscute în stadiile incipiente ale lanțului de atac.