Rețele Terestre - Compania RTS ONE menționată cu Diplomă de apreciere la evenimentul „Bitdefender Day” Rețele Terestre - Compania RTS ONE menționată cu Diplomă de apreciere la evenimentul „Bitdefender Day”
Compania RTS ONE menționată cu Diplomă de apreciere la evenimentul „Bitdefender Day”
Noutăți
3572
Compania RTS ONE menționată cu Diplomă de apreciere la evenimentul „Bitdefender Day”

Săptămâna precedentă s-a desfășurat unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale industriei IT din Republica Moldova – Bitdefender Day, sub genericul „Consolidarea securității cibernetice în Republica Moldova”.

Bitdefender Day a fost organizat de Reliable Solutions Distributor împreună cu Bitdefender România și a reunit parteneri și clienți care implementează soluții de securitate avansate de la Bitdefender, precum și pe cei care sunt interesați să cunoască mai multe despre tehnologia Bitdefender în lupta cu atacurile cibernetice din ce în ce mai complexe din întreaga lume.

Agenda încărcată a evenimentului a inclus discursuri ale reprezentanților Bitdefender România și ale companiilor și asociațiilor IT din Republica Moldova, precum și detalierea rezultatelor anuale Bitdefender în combaterea atacurilor cibernetice.

 De asemenea, Bitdefender Day a implicat și desfășurarea unei ceremonii, în cadrul căreia organizatorii au menționat partenerii, clienții și ambasadorii care au înregistrat performanțe în diverse domenii de interacțiune, precum: inovare în afaceri, fidelitate, excelență.

Astfel, RTS ONE SRL, lider în vânzări ai soluției Bitdefender în Republica Moldova în anul 2021, a fost distinsă cu Diplomă de apreciere Excellence in Performance Award.

Distincția din partea Bitdefender este un frumos prilej de a aduce în lumină munca asiduă pe care compania RTS ONE o realizează zilnic și-n rezultatul căreia clienții noștri înțeleg prioritatea securității cibernetice. Fiecare companie are nevoie de soluția de securitate Bitdefender pentru a fi protejată de amenințările care i-ar putea paraliza afacerea sau afecta confidențialitatea clienților, cu precădere în realitatea în care trăim”, a menționat Vitalie Celonenco, Administrator RTS ONE SRL.

Toată suita de soluții de securitate cibernetică Bitdefender poate fi comandată din magazinul virtual rts.md.