Rețele Terestre - Principalele amenințări din 2021 ale utilizatorilor individuali Rețele Terestre - Principalele amenințări din 2021 ale utilizatorilor individuali
Principalele amenințări din 2021 ale utilizatorilor individuali
Noutăți
4363
Principalele amenințări din 2021 ale utilizatorilor individuali

În ediția din acest an a Raportului Bitdefender privind peisajul amenințărilor la adresa utilizatorilor individuali, Bitdefender demonstrează cum dispozitivele inteligente continuă să prezinte provocări de securitate, iar industria mobilă și ecosistemul IoT nu pot aduce schimbările necesare posturii lor de securitate. Cu alte cuvinte, multe probleme de securitate care au afectat gadgeturile conectate la internet în trecut sunt încă prezente. Chiar și magazinele Android rămân un vector important de atac, în ciuda așa-zisei lor securități implicite. Pe tot parcursul anului 2021, infractorii au distribuit mesaje frauduloase în toată lumea. Schimbările socio-economice aduse de pandemie au consolidat tacticile de livrare și le-au oferit atacatorilor noi subiecte: aceștia au exploatat pe cât de mult au putut pandemia de COVID din acest punct de vedere. Mesajele false legate de asistența medicală au reprezentat aproape o cincime din volumul total al mesajelor false din lume, informează bitdefender.ro.

În calitate de parteneri și distribuitori oficiali ai soluției Bitdefender în Republica Moldova, „RTS ONE” S.R.L. încurajează folosirea de către toți utilizatorii de internet a antivirusului care și-a demonstrat, în repetate rânduri, eficiența imbatabilă în detecția amenințărilor cibernetice.

Securizați-vă afacerea și dispozitivele personale și ale întregii familii, selectând pachetul antivirus care să corespunde necesităților Dvs.!